Despre noi

Despre Adimob Barlad


Prezenti pe piata mobilei in Barlad de peste 12 ani, firma noastra se concentreaza pe dezvoltarea, producerea la comanda a mobilierului de bucatarie si camere tineret produse din mdf si pal melaminat.

Firma dispune de capacitate proprie de productie, cu utilaje moderne de ultima generatie, acest lucru permitand realizarea comenzilor intr-un timp scurt. Modernizarea atelierului s-a facut in anul 2013.

Profesionalismul: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu in realizarea fiecarei comenzi.

Calitatea:

Reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa executam mobila foarte rapid si eficient prin mijloacele tehnologice moderne de care dispunem.

Initiativa:

Pentru noi fiecare client este unic si incercam sa gasim solutia cea mai buna pentru fiecare comanda. Stimulam initiativa si cautarea acelor solutii care sa fie in conformitate cu cerintelor clientilor nostri.

Obiective:

Inca de la infiinatre obiectivul nostru a fost si va ramane acela de a produce mobila de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientilor. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentu ca la final, sa prezentam un produs ce cea mai buna calitate.